Den ultimative digitale guide

Et 4-ugers onlineforløb med nærvær

Dette forløb er til dig, der savner rådgivning og konkret hjælp til at opbygge din synlighed på nettet. Det er også til dig, der synes, at du sidder alene med det hele og savner et støttende fællesskab, du kan sparre med, og som hepper på dig.

Kurset er designet til at give dig de redskaber du har brug for for at blive mere synlig overfor målgruppen og blive yderst ATTRAKTIV med dine produkter eller ydelser.

Du får ny viden hver uge, når jeg går live, og her kan du stille spørgsmål og få svar med det samme. Mellem hvert opkald holdes kontakten i en lukket gruppe på Facebook. Her kan du dele din udvikling og følge andres samt dele små og store udfordringer undervejs. Om I vælger at holde gruppen ved lige efter forløbet, er helt op til jer. Det er i de lukkede grupper, at fællesskab opstår, og du virkelig vil opleve den støtte, der giver dig modet på at komme ud i verden med din forretning og benytte de værktøjer, jeg giver dig.

Derfor tør jeg også godt at love dig, at dette bliver kurset, der for alvor kommer til at sætte gang i din forretning på nettet.

Hvis du er klar, er jeg klar. Lad os fortælle verden om dine fantastiske produkter!

Under forløbet lærer du, hvordan du:

  • Forbedrer dine kunders oplevelse på din webside og motiverer til køb
  • Finpudser din kommunikation, så du med større sandsynlighed når ud med dit budskab til de rigtige
  • Lettere bliver fundet på Google (Søgemaskineoptimering)
  • Tilrettelægger dit indhold på sociale medier, så det ikke tager al din tid
  • Rent praktisk kommer i dialog med dine potentielle kunder og motiverer dem til at handle hos dig
  • Bliver yderst attraktiv for både nye og gamle kunder

Nu tænker du måske, at det er noget af en mundfuld. Men jeg lover dig, at jeg bryder alle emner ned i håndgribelige bidder, der er lette at forstå.

Jeg ved, at din tid er kostbar som selvstændig, og at du opnår bedre resultater med din marketing, hvis det er let og sjovt for dig.

WOW, du forstår at imponere dine kunder! Det er jo helt vanvittigt – det er lige før jeg får stress over så stærkt det går og så effektiv du er.
Jeg er vildt imponeret over hvor hurtigt du har fanget essensen af mig og mit firma.

Suezanna Zenani, Zenani Portrætfotograf

Min udfordring som selvstændig er at holde styr på alle bolde. Der er mange ting man skal lære og gøre og jeg kan godt komme til at forvirre mig selv og gå lidt rundt om mig selv i den proces. 

Lynhurtigt i vores samtale fik Sofie et overblik over mine udfordringer, fik skåret ind til benet og givet mig en trin for trin liste i prioriteret rækkefølge, som jeg kunne gå i gang med. Det har gjort, at det er blevet meget overskueligt for mig og jeg har nu nemmere ved, at lade de andre opgaver ligge og koncentrere mig om det, der er det vigtigste for min forretning lige nu.

Sofie er meget imødekommende, venlig og forstående. Hun forstår at omsætte sit fagsprog til “almindeligt dansk”, så det giver mening for mig. Jeg fik uovertruffen god service og jeg følte mig taget rigtigt godt imod.

Karina Christensen, Coach og mentor

Sofie har min varmeste anbefalinger. Hun er dygtig til hendes arbejde. Tænker lyn hurtigt, og kommer med masser af forslag til hvordan man kan forbedre sin færden på de sociale medier. Sofie er virkelig inspirerende og jeg er vild med hendes direkte facon.

Nynne Stampe Smed, Personlig Rådgiver

Sofie Wille leverede en ikke alene yderst detaljeret plan for min strategi, men også en meget forståelig strategi til mig. På meget kort tid havde hun lavet en meget præcis analyse af min virksomhed og mit behov. Tusind tak! 

Martin Esquives, Fotograf

Praktisk info

Vi starter den 3. juni klokken 9, hvor vi mødes til første Liveopkald i gruppen.

Det er en fordel, at du har arbejdet lidt med onlinemarketing tidligere, men absolut ikke et must. Vi kommer til at gennemgå det grundlæggende.

Hele forløbet varer i 4 uger. Du vælger selv, hvor meget tid du vil investere, dog skal du forvente at afsætte mindst 4 timer. Det ugentlige liveopkald, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål og få rådgivning til hvert emne, tager een time.

På den måde kan du vælge blot at samle redskaber og implementere dem i din marketing senere. Eller du kan sætte tid af hver uge til at søsætte nye initiativer og dermed få løbende rådgivning i gruppen og til hvert opkald.

Der er 10 ledige pladser med en intropris af 1.700 kr. + moms.

På næste forløb er prisen 2.500 + moms pr plads.

Betal med kort via Stripe her eller tag kontakt for flere muligheder og spørgsmål. Faktura eftersendes.

Bemærk i øvrigt at marketingydelser som denne kan trækkes fra i skat.

Sådan ser forløbet ud:

Det hele kommer til at foregå online i en lukket gruppe, hvor du kan finde hjælp og sparring fra de øvrige deltagere.

Hver tirsdag klokken 9 går jeg LIVE inde i gruppen og deler det næste vigtige redskab i din rejse mod digital vækst og synlighed.

Alle liveudsendelser ligger tilgængelige i gruppen under hele forløbet, så du kan se eller gense undervejs.

Efter hver introduktion har du mulighed for at stille spørgsmål og få stillet skarpt på lige præcis din virksomhed.

Det er ikke vigtigt hvor meget du ved om onlinemarketing. Der er plads til alle spørgsmål og undringer.