Lidt om os

Vores indgangsvinkel til digital marketing grunder i visheden om, at værdifuld marketing ikke opnås over nat.

Vi fokuserer på at opbygge virksomheders digitale synlighed og vende trafik til salg. I modsætning til at gribe efter lavthængende frugter med kortvarig success, arbejder vi langsigtet med at skabe vedvarende værdi for vores klienters brands og virksomheder.

Når det kommer til at opbygge din virksomheds digitale synlighed, findes der ingen hurtige genveje, som på sigt kan betale sig. Ud fra din virksomhedsprofil, branche, type og målsætninger opbygger vi en strategi, som løbende tilpasses på baggrund af monitorering af relevant data. Vores virksomhedspolitik er bygget op omkring to grundsten: At levere innovativ marketing efter bedste standarder og opbygning af tillid til vores kunder via positive resultater.
Måske har du tidligere oplevet at være kunde i en situation, hvor marketing og SEO aktiviteter sker i det skjulte med udefinérbare eller tvivlsomme resultater og produkter. Vi tager afstand fra denne praksis og benytter en række fuldstændig gennemsigtige ROI – return on investment – målinger. Vi dokumenterer vores arbejde og dets konkrete resultater og funktioner, så du selv nemt kan verificere dem. Som udgangspunkt rapporterer vi løbende, samt holder små statusmøder, hvor detaljerne diskuteres.

I vores arbejder søger vi gennemsigtighed og skarp kommunikation med vores kunder, så vi hele tiden er på samme bølgelængde og er i stand til at forventningsafstemme fremadrettet. Du er altså med hele vejen – med 100% gennemsigtighed.

Mød teamet

Vores team er lille, dynamisk og agilt anlagt. Teamet er desuden decentralt lokaliseret. Det vil sige, vi arbejder uafhængigt fra et centralt kontor og samarbejder via innovative, digitale kommunikationsplatforme. For vores klienter betyder det, at vi straks kan mønstre mange resourcer til en hasteopgave eller sammenkalde de rette kompetencer til lige nøjagtigt dit projekt.

SOFIE WILLE
JOURNALIST OG INDEHAVER

Uddannet cand. public fra Danmark Medie- og Journalisthøjskole og Aarhus Universitet. Hendes styrke ligger i det skrevne ord og overordnede metode til at eksponere indhold og øge brandværdien for den enkelte virksomhed. Hun ser potentialet og retter spotlyset på det. Sofie er primære kontaktperson for de fleste klienter, når der skal diskuteres kampagner og idé-udvikles. Hun har mere end 10 års erfaring inden for det journalistiske felt, både som skrivende journalist, tilrettelægger og redaktør, samt forretningsudvikler for en af verdens største software virksomheder.
Mød Sofie på
 LinkedIn

THOR
IT KONSULENT

Uddannet cand.it fra Aalborg Universitet. Hans styrke ligger i en bred teknisk viden og utrætteligt øje for detaljer. Intet bliver nogensinde gjort halvt, når man har Thor bag rattet. Derfor er Thor den første på banen ved enhver ny case, der omhandler tekniske aspekter af webudvikling og marketing. Han er manden, der løfter låget og ser på teknikken, hvorefter han optimerer og sikrer at alt kører som smurt. Det er også Thor, der tager sig af administrationen og særlige ønsker indenfor websideoptimering og udvikling.
Mød Thor på
 LinkedIn

Fortæl os om netop dine problemstillinger

Kontakt os