NYHED: Kom med på workshop i Facebook: Og lær hvordan du gør Facebook til din bedste salgskanal!

IMG_6518

Branding handler ikke om det, der kan ses.
Det handler om det, der kan mærkes

Jeg er hende du kontakter, når du har brug for hjælp til at få dit budskab til at slå igennem.

Jeg er også hende, der løfter din forståelse af, hvad din markedsføring kan bruges til.

Udover at rådgive og løfte virksomheders online synlighed er jeg;

  • Dyb tilhænger af pay it forward princippet
  • Drevet af 60% ambitioner og 30% kaffe og 10% ren intuition
  • Stifter af F.I.N. - et vidensbaseret netværk for iværksætterinder
  • God til at se mennesker
  • Plantespiser fordi jeg ikke kan holde ud at spise noget der har haft følelser🍃

I dette podcast afsnit er jeg gæst hos dygtige Majbrit Kirkegaard, til en snak om hvad der får sat skub i vores skaberkraft - og jeg deler min egen rejse, mine tre bedste råd til at få succes med din business - og hvorfor jeg stiftede Feminint Iværksætter Netværk

Nedenfor kan du lytte til et uddrag af min medvirken i Pernille Birkenfeldts populære podcast om økonomi og pengemindset, hvor jeg deler min ærlige og uglossy rejse med mit eget penge mindset.

Det siger andre om mig

Jeg har haft stor glæde af Sofie Wille som min mentor, fordi hun giver god konkret vejledning, med ting jeg kan gøre med det samme. Og så er hun helt vildt god til at finde på gode ideer med mig, som passer unikt til min virksomhed. 

Og så har hun bare en skøn og smittende energi, så jeg føler mig opløftet og glad, når jeg har snakket med hende

Stephanie Louisa - Brand film producer
Stephanielouisa.dk

Jeg vil helt klart anbefale Sofie Wille, hun er virkelig dygtig. Jeg har hende personligt som min business mentor og det er jeg så glad for. 

Sofie hjælper mig blandt andet med at skabe overblik og arbejde strategisk på at tydeliggøre og synliggøre mit personlige brand

Isra Mohannad, kunstner
Threadist.dk

Det var det bedste kursus jeg længe har været på. Jeg lærte SÅ meget på ultra kort tid. Og ikke kun om at tale til kameraet, men også vinkler, teknikker og pli.

Elsker det! Og det har gjort en kæmpe forskel for mig. Dit kursus blandet med challenge knækkede min kameraskræk midt over!

Gitte Hougaard, Revisor
2tal regnskab

Jeg er ikke engang igennem kurset endnu. har simpelthen alt for travl med alle de nye følgere og kunder jeg har fået! 

Kursist på social selling

Du har været banebrydende i min branding strategi - eminent arbejde - jeg håber ikke mine fremtidige konkurrenter “finder” dig 😅

Jeg kan på det varmeste anbefale de assistance - din arbejdsmåde og engagement.

Anders Kolding, tidl. direktør Ambu

Kære Sofie 
Jeg vil bare lige fortælle at jeg er ret godt tilfreds (læs: super tilfreds) med mine 1150 følgere (fra omkring 700 da jeg startede dit kursus) og jeg er blevet MEGET MERE selektiv, og stolt over at det ikke handler om hvor mange følgere, men om at få de rigtige kvalitetsfølgere. 

Vibeke Gunnersen
Klassiske Lamper ApS

Jeg har af et par omgange fået strategisk rådgivning indenfor content marketing af Sofie. Rådgivning til hvordan jeg skal gribe det an samt vinklingen af mit indhold på et marked uden den store interesse. På kort tid er vi kommet omkring de vigtige emner, og jeg har fået mange inputs til, hvordan jeg kan komme ordentligt i gang med min content strategi . Hun får varme anbefalinger som rådgiver herfra

Lasse Vendelbo, revisor

Jeg kan på det varmeste anbefale et møde med Sofie. Hun er nærværende, jordnær og utroligt inspirerende. Under vores møde tunede hun ind på, hvor jeg er i min proces lige nu, og derudfra kom hun med hands-on rådgivning til, hvordan jeg kunne blive mere synlig. Hun havde forinden vores møde sat sig ind i min forretning, og efter vores møde fik jeg et "referat" af vores møde, som har været en kæmpe hjælp. Tak Sofie

Line Jacobsen, kropsterapeut

Har du lyst til at få et indblik i mit daglige liv som selvstændig, samt få ny viden og indblik i marketing tendenser. Så husk at følge mig på dit foretrukne sociale medie.

Du kan også få tilsendt rådgivning direkte til din indbakke ved at skrive dig op til mit spam fri nyhedsbrev:

Artikler

I tråd med min pay it forward tilgang, deler jeg jævnligt nye artikler med brugbar viden eller guides til din online marketing. Smid endelig en kommentar eller et like, hvis du er glad for gratis vidensdeling 🙂

Tilmeld dig mit nyhedsbrev for gratis rådgivning!